Cene proizvoda su navedene sa PDV-om
Troškovi dostave zavise od težine (oko 470,00 RSD za pakete do 1kg)
Fizička lica mogu kupovati samo preko weba i kurirskih službi

Uslovi kupovine

Ovim opštim uslovima kupovine (u daljem tekstu: Opšti uslovi) utvrđuju se uslovi pod kojima se ostvaruje pravo na kupovinu i plaćanje proizvoda iz ponude J. Chen Corporation putem Web shop-a.


Web shop omogućava on-line kupovinu svim punoletnim fizičkim licima i pravnim licima (u daljem tekstu: Korisnici).


1. REGISTRACIJA KORISNIKA

Korisnik se registracijom i kreiranjem naloga, između ostalog, prijavljuje za korišćenje Web shop-a i ostvaruje pravo da putem Web shop-a vrši online kupovinu Proizvoda.

Korisnik je u postupku kreiranja naloga i prilikom svakog kasnijeg unošenja podataka u obavezi da unese tačne i potpune lične podatke, a u vezi sa tim podacima daje, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, izričitu saglasnost J. Chen Corporation da iste obrađuje i čuva za potrebe izvršenja njegovih obaveza u vezi sa Proizvodima naručenim putem Web shop-a ili njegovih na zakonu zasnovanih obaveza.

J. Chen Corporation će, u skladu sa važećim propisima, preduzeti sve raspoložive mere u cilju zaštite podataka o Korisniku, kao i o podacima o izvršenoj kupovini. Navedeni podaci će se smatrati poslovnom tajnom.

Podaci o Korisniku koje Korisnik dostavi firmi  J. Chen Corporation neće biti korišćeni u cilju dostave reklamnih obaveštenja, osim ukoliko Korisnik za to prethodno ne da izričitu saglasnost.


2. CENE


Cene Proizvoda su izražene u dinarima i iskazane su sa PDV-om.

Dostava Proizvoda kupljenih putem Web shop-a, vrši se o trošku Korisnika i na adresu Korisnika. Cena dostave zavisi od težine paketa (najčešće je oko 250,00 RSD) i ista se plaća kuriru koji isporučuje poručenu robu.
 

Plaćanje Proizvoda može se izvršiti pouzećem ili uplatom na račun (pravna lica) J. Chen Corporation, s tim što u slučaju plaćanja pouzećem korisnik plaća naznačenu sumu kurirskoj službi prilikom preuzimanja paketa.


Precizan Bex cenovnik za isporuku paketa različite težine:


3. DOSTAVA


Dostava naručenih Proizvoda putem Web shop-a vrši se na adresu Korisnika koju je Korisnik naveo prilikom prijavljivanja. Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.

U slučaju potrebe, J. Chen Corporation će kontaktirati Korisnika na dostavljeni kontakt broj i/ili e-mail adresu, proveriti tačnost adrese i obaviti postupak isporuke.4. OPŠTE ODREDBE


J. Chen Corporation zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom ili izmenama pozitivnopravnih propisa vrši izmene ovih Opštih uslova, o čemu na uobičajen način obaveštava Korisnike, kao i pravo da menja ponudu Proizvoda dostupnih preko Web shop-a.

Na kupovinu putem Web shop-a primenjivaće se odredbe važećeg Zakona o elektronskoj trgovini, Zakona o zaštiti potrošača i ostalih zakona koji regulišu materiju koja je predmet ovih Opštih uslova.

Ovi Opšti uslovi stupaju na snagu danom objavljivanja na Internet strani J. Chen Corporation:

- da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.jchencorp.com smatra prodajom na daljinu.

- da roba koja se prodaje putem internet sajta www.jchencorp.com poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji;

- da se saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom;

- da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;

- kupljenu robu isporučujemo u roku od 5 dana putem kurirske službe BEX, na način kako je to definisano ovde.

- da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.jchencorp.com može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke

- da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe;

- da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da veličina nije odgovarajuća, potrošač ima pravo da artikal zameni u roku od 14 dana za drugu veličinu, na način kako je to definisano ovde.

- da u slučaju prijema robe potrošač isti ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana na način kako je to definisano ovde.

- da za robu koja je poručena putem ONLINE prodavnice potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćen proizvod, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice. Način i postupak izjavljivanja reklamacije možete pronaći ovde.

- reklamacioni list možete preuzeti ovde.


Štampa reklamnog materijala

Možemo odštampati i vaš logo ukoliko kupite veće količine nekog artikla (100kom i više). Povoljne cene, kvalitet, brza isporuka
 

Sublimaciona štampa

Imamo u ponudi keramičke šolje i druge sublimacione reklamne proizvode na kojima možemo kvalitetno odštampati logo vaše firme
 

Digitalna štampa

Možemo vam brendirati naše plastične hemijske olovke, rokovnike i drugu reklamnu galanteriju metodom digitalne štampe

 

Tampon štampa

 Imamo odličnu ponudu raznih plastičnih hemijskih olovaka, upaljača i drugih reklamnih proizvoda pogodnih za ovaj vid štampe
 

Sito štampa

U ponudi imamo rokovnike, šoping torbe, krpice za naočare i druge reklamne proizvode koji su predvidjeni za ovaj vid brendiranja
 

Lasersko graviranje

Veliki izbor metalnih reklamnih proizvoda (hemijske olovke, setovi olovaka, privesci, ogledalca, držači za torbe) koje možemo gravirati